Szalagparketta - Szalagparketta vásárlás - Szalag parketta

Szalagparketta
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

A Szalagparkettáról

Napjainkban a fa az építészetben és a belső terek kialakításában egyaránt reneszánszát éli. A fa alapú padlók, tér- és falburkolatok mindig is kedveltek voltak. E felületek természetes anyaguk révén esztétikus és természetes környezetet sugároznak. A készparkettával Ön a természet egy darabját varázsolja otthonába.

A készparketta szerkezete három részből áll. Alsó és középrétege fenyőfából, járófelülete kemény fafajokból készül, melyek színválasztéka a burkolandó tér hangulatához igazítható felületet eredményez.

A készparketta praktikus csomagolásának és méretének köszönhetően könnyen szállítható. Előnye, hogy késztermékként - a lerakási útmutatóban foglaltakat betartva különösebb szakértelem nélkül is könnyen, gyorsan lerakható. A fa finom rostos szerkezete miatt, a páratartalom változásának hatására képes nedvességet felvenni, illetve leadni. Ez méretváltozással jár. Orvosilag a 40-60% páratartalom ajánlott, mely esetén a levegőt ideális nedvességűnek érezzük. Ez elsősorban egészségünk szempontjából megfelelő, de ideális és szükséges növényeinknek, házi kedvenceink, bútorainknak és a parkettának is.

A készparketta egészségre ártalmatlan ragasztása és felületkezelése folytán környezetbarát termék. Minősége minden tekintetben kielégíti a vonatkozó magyar és európai normákat.

 

Szalagparketta kialakítások

 

EGY lamellás
A járófelület egy lamellából áll.
KÉT lamellás
A járófelület két lamella sorból áll.

HÁROM lamellás

A járófelület három lamella sorból áll.

 

Szalagparketta vásárlás
powered by: Horizont Informatika